Marina Alzugaray: 
Női Hold-tánc - Zenés, mozgásos program beszélgetéssel

Időpont: 2007. június 13. 17-21 óra
Helyszín: Rákosmenti Waldorf iskola tornaterme; Budapest XVI. Thököly u. 13.
(Sashalmi piac mellett, bejárat az Elemi utca felől)
Részvételi díj: 3500 Ft, előre regisztrálás esetén 3000 Ft
Kinek ajánlott?: Bárkinek, de elsősorban nőknek (laikusoknak és szülés körüli segítőknek egyaránt). Várandósoknak, idősebbeknek és még családalapítás előtt állóknak is!
Kapcsolat: Szabó Zsuzsi zsuzsi_dula@tavam.hu; 30/5112066

Marina Alzugaray kubai-amerikai bába neve immár meglehetősen nagy ismertségnek és köztiszteletnek örvend a magyarországi szülés körüli segítők körében, hiszen az Országos Bábaképző Intézet nemzetközi Szenátusának tagja, számos alkalommal járt már nálunk, sőt, két ízben (2004-ben és 2006-ban) egy-egy csapatnyi AquaNatal oktatót is kiképzett, akik azóta is dolgoznak az általa kifejlesztett vízi kismama mozgásforma hazai elterjesztésén. "Vizes" szakértelme (delfinkutatás, vízben szülés, AquaNatal) mellett az ő nevéhez fűződik a MyMoonCards cikluskártyák megalkotása is. Karizmájával, gyógyító energiáival, több évtizedes munkán alapuló bábai bölcsességével, latin virtusával és sokoldalú művészi tehetségével újra és újra elbűvöli előadásainak közönségét, de tanítása, energiákat mozgató képessége többünkben indított már meg mélyre ható gyógyító folyamatokat is. Marina minden szempontból igazi mesterbába, s egyben figyelemre méltó spirituális tanító is. Akiknek alkalmuk nyílik együtt lenni vele, sosem térnek haza érdekes, izgalmas vagy továbbgondolásra méltó "útravaló" nélkül. Zenés, mozgásos programjában ezúttal a ciklustudatosságról összegyűjtött tudását ötvözi az orientális tánc művészetével, s az elegy már így első hallásra is igazi női energiabombának ígérkezik! A mintegy kétórás aktív részt beszélgetés követi, melynek során a közönség bármely témában feltehet kérdéseket. 

Marina Alzugaray tevékenységéről további részletek olvashatók még a közelmúltban lezajlott Earth Alive fesztiválról írt útibeszámolóm bevezetőjében.

/Nandu/


© Holdudvar Bábaház
A honlapon szereplő írások és képek a honlapgazda (Noll A. Nandu) és a szerző(k) írásos engedélye nélkül semmilyen formában nem másolhatók vagy sokszorosíthatók, beleértve a más weblapra történő átmásolást és az e-mailes továbbítást is.