Holisztikus, nőközpontú, nem-egészségügyi
szüléskísérő szolgálat és Kör-közösség

Figyelem! Fontos változás!

A Holdudvar Bábaház Kft-ben tulajdonos- és ügyvezetőváltás történt.. A kft vállalkozási tevékenysége fokozatosan leépítésre kerül, a Holdudvar Bábaház név pedig informális közösség neveként és védjegyként marad fenn. Ennek okán a holdudvar.babahaz.hu honlapot a jövőben nem vagy csak ritkán frissítjük.

Ezzel párhuzamosan megkezdődött a nandu.hu honlap teljes újratervezése (átirányítással ide vezet majd a nandunoll.hu és a nandunoll.com is, utóbbi angol nyelven). Reményeink szerint legkésőbb 2021 őszén megjelenik az új portál, amelyen helyet kap a holdudvar.babahaz.hu-n jelenleg olvasható legtöbb cikk, program és szolgáltatás is. Újdonságként a honlapról közvetlenül is lehet majd könyveket rendelni, illetve programokra jelentkezni. Az új honlap megjelenése után minden új tartalom már csak oda kerül majd fel. 

A 2021 nyári és őszi programok kiírása még a régi helyen is megtalálható lesz. 

Az átmeneti időszakban fokozott figyelmet és türelmet kérünk.

 

 


 

A Holdudvar Bábaház® olyan független, nem-egészségügyi jellegű szolgálat, amely többek között a háborítatlan szülés, a női test-tudatosság, a harmonikus szexualitás, a lelki egészség, a spiritualitás, illetve az otthon- és közösségteremtés területein való kiteljesedésben segíti, kíséri a családokat. Hivatásunkban a holisztikus bábai modell alapelvei által vezérelve teljesítünk szolgálatot az élettani várandósság, szülés és gyermekágy időszaka alatt, illetve a gyermekvárási cikluson kívül is.  

 

A bábai modell a várandósságot és a szülést normális, egészséges folyamatnak tekinti, és kulcsfontosságú életeseményként tiszteli. 
A holisztikus szüléskísérő szolgálat magában foglalja:

Kapcsolat:

Noll A. Nandu
nandu@nandu.hu

06 30 4488444


A Bábaház® névszó szellemi tulajdonjog hatálya alá eső, bejegyzett védjegy. ® 2011, 2016.


© Holdudvar Bábaház, Noll A. Nandu
A honlapon és annak al-fejezeteiben szereplő írások és képek a honlapgazda (Noll A. Nandu) és a szerző(k) írásos engedélye nélkül semmilyen formában nem másolhatók vagy sokszorosíthatók, beleértve a más weblapra történő átmásolást és az e-mailes továbbítást is.

Minden olyan honlap, amelyen ezt a honlapot (engedéllyel vagy anélkül) idézték, lehet egy elavult, hibás változat másolata, és tartalmazhat olyan, közbeírt kiegészítéseket is, amelyek nem az eredeti szerzőtől származnak és amelyekkel az eredeti szerző nem ért egyet.

A honlapon szereplő tippek és receptek nem minősülnek orvosi tanácsnak, alkalmazásukért a szerző felelősséget nem vállal.